SUKELLUSKALUSTO / YKSIKÖT

Käytössämme on ammattilaisten monipuolinen sukelluskalusto: kolme korkeapaineella varustettua kahden sukeltajan pintailmasukellusyksikköä. Sukelluskypärinä käytämme Kirby Morgan SL27. Jokainen yksikkö pitää sisällään käsityökalut, hitsaus- ja polttoleikkaus kaluston.

Pystymme toimimaan 1-3 työpäivää ilman ulkopuolista sähköä. Yksiköiden perusvalaistus, sukeltajan puhelin ja valo saavat virtansa sisäänrakennetusta 12 voltin järjestelmästä ja korkeapaineilmapankin ansiosta emme tarvitse ilmantuottoon myöskään sähköä. Ilmapankin koko on 4*50litraa/200bar eli 40m3 ilmaa joka riittää 10-40 sukellustuntiin riipuen sukellussyvyydestä.

Yksikkömme ovat muuntautuvaisia eri tarkoitusten mukaisesti tai tarvittaessa on mahdollista räätälöidä asiakkaan tilojen/työlauttojen mukaiset puitteet joustavaan työntekoon.

Maansiirto ja ruoppaus vedenalla

Kalustoomme kuuluu kaksi moottoriruiskua (Rosenbauer fox ja beaver), jotka ovat eri teholuokan palovesipumppuja. Rosenbauer Fox III moottoriruisku on suunniteltu käytettäväksi uusien muuttuneiden tarpeiden mukaisessa käytössä. Tuottokäyrä on erittäin tasainen ja paine- että virtaustuotto ovat erittäin korkeat. Pumpun toiminta-aika on rajoittamaton, polttoaineen kulutus on pieni ja melutaso alhainen. Rosenbauer Fox III EN 14466/EN 1028-2 luokka: PFPN 10-1500, PFPN 15 -1000 3 metrin imukorkeudella. Tuotto EN 1028-2 mukaan 1600 lpm/10 bar, 1000 lpm/15 bar, 2000 lpm/4 bar Rosenbauer Beaver on uusi kompakti ja kevyt innovatiivinen nelitahtisella moottorilla varustettu moottoriruisku, joka huolimatta helposta kuljetettavuudestaan on suurituottoinen ja täydellisesti varusteltu. Tuotto EN 1028-2 mukaan 3 metrin imukorkeudella: 1000 lpm/8 bar, 800 lpm/10 bar tai 1400 lpm/4 bar.

Kyseisillä pumpuilla voimme suorittaa maansiirtoa puhaltamalla tai vaihtoehtoisesti imuruoppaamalla tarpeen mukaisesti. Kalustoomme kuuluu myös ilman nosteella käytettävä imuri (mammutti, halkaisijaltaan 240mm), joka soveltuu paremmin käytettäväksi kun ruopattava alue sijaitsee syvemmällä vedessä.Tarpeen mukaan pystymme toimittamaan tilaajan tarpeiden ja käyttötarkoitusten mukaisen ja oikean kokoisen mammutin.

Timanttiporaus ja sahaus

Käytössämme on 6 kappaletta erikokoisia sähköisiä timanttiporia ja yksi hydraulinen timanttipora. Porat soveltuvat hankaliinkin työkohteisiin erilaisten jalustojen ja syöttökelkkojen ansiosta. Tämän hetkinen terätilanne mahdollistaa reikäkoot välillä 20-800mm ja syvyydet aina 1500mm asti. Teemme porauksia myös pinnalla ja pintatöissä asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Timanttisahaukseen tarvittavaa kalustoa on kaksi kappaletta akseli-, hydrauli- ja paineilmakäyttöisiä sekä yksi kehäsaha ja myös yksi kiskosaha. Käsikäyttöisillä kehä- ja akselisahoilla sahaussyvyydet maksimissaan 300mm ja kiskosahalla pääsemme yli 500:n mm. Kalusto soveltuu käytettäväksi niin pinnalla kuin pinnan allakin.

PORAUS JA PIIKAUS

Paineilma kallioporia ja piikkareita kalustostamme löytyy useita. Porista pienestä käsiporasta Atlas Copco DKR 37:sta aina Atlaksen isoon pantterin polvisyöttö koneeseen asti ja kankia on joka kokoluokkaa kymmeniä. Piikkaus kalustosta SIG:n käsipiikkareita on useita erikokoja ja piikarin teriä on toistasataa eri kokoluokkaa. 

NITROX 21-40 O2% 

Kalustoon kuuluu Nitrox sukelluskaasuyksikkö. Yksikköön kuuluu matalapaine nitrox kompressori joka tuottaa kaasun. Kompressori suodattaa vallitsevasta ilmasta typpi molekyylejä pois ja tällä tavalla sukelluksella käytettävän ilman happipitoisuus nousee. Tuotettu kaasu tankataan korkeapaine kompressorilla kahteen korkeapaine ilmapankkiin.

Yksikössä on kaksi kuuden pullon pankkia, (6x50litraa, 200bar) sukelluskaasu johdetaan ilmapankeista korkeapaineisena kulloinkin käytössä olevaan sukellusyksikköön josta ilma jaetaan sukeltajille. Tällä menetelmällä meidän ei tarvitse olla tekemisissä 100% hapen kanssa, joka olisi toinen vaihtoehto nitrox kaasun käyttämiselle. Turvallista ja helppoa.

Syvyydestä ja nitroxin määrästä riippuen saavutetaan huomattava etu ilma sukellukseen nähden. Nitrox lisää sukellusaikaa ja lyhentää pinta-aikaa, eli uusinta sukellus voidaan aloittaa huomattavasti nopeammin. Esimerkkinä työsyvyyden ollessa -15m voidaan nitrox sukelluskaasun käytöllä tuplata päivittäinen sukellusaika.

LISÄKSI:

Kalustomme koostuu myös lukuisista erilaisista työssämme tarvittavista käsityökaluista, uppopumpuista, metallityökaluista, pesureista, nostosäkeistä, pienistä paineilma työkaluista jne. Pääsääntönä meillä on, että pystymme tekemään työtä omilla ja tutuilla työkaluilla ja, että jos jotain tarvitsemme niin sen myös hankimme.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME: