VEDENALAISET TYÖT – KAIKKI VEDENALAISET TYÖT AMMATTITAITOLLA

Ammattisukeltajina tarjoamme monipuolisen valikoiman vedenalaisia palveluita. Sukeltajillamme on monipuolinen ja vuosien mittainen kokemus haastavistakin sukelluskohteista. Palvelemme asiakkaita koko Suomessa sekä Pohjoismaissa että Baltian maiden alueella. Nykyaikainen kalustomme on muunneltavissa eri työtehtävien mukaan.

TARKASTUSSUKELLUS

Hoidamme kaikenlaiset tarkastussukellukset vankalla ammattitaidolla. Tarkastussukelluksiin kuuluvat erilaisten putkistojen tai kaapeleiden, satamien, laitureiden, siltojen ja alusten pohjien tarkastukset. Tutkimme kohteet vaurioiden tai muiden huomioitavien asioiden varalta ja dokumentoimme sukelluksemme sekä tekemämme löydökset tarkasti. Vauriotapauksissa saat meiltä myös korjaus- ja huoltotyöt. Lue lisää alta.

Vedenalainen uudis- ja korjausrakentaminen

Vedenalaiseen uudis- ja korjausrakentamiseen kuuluvat esimerkiksi vesipiikkaus ja manttelointi, poraukset, muottityöt, raudoitukset, valut sekä isojen laiturielementtien asennustyöt. Niin ikään hoidamme kaikenlaiset laiturityöt, kaapeloinnit ja putkien vetämiset. Teemme myös erilaiset huoltotyöt. Kun tarvitset ammattitaitoisia osaajia hoitamaan vedenalaista urakointia, ota yhteyttä.

Vedenalaiset louhinta- ja räjäytystyöt

Ammattisukeltajamme hoitavat vedenalaiset louhinta- ja räjäytystyöt turvallisesti. Sukeltajillamme on panostajan pätevyys. Räjäytystyöt ovat luvanvaraista toimintaa, joten käänny aina luotettavan asiantuntijan puoleen. Vedenalainen louhinta on omiaan madaltamaan järven, meren tai muun vesistön alla olevan kallionpinnan korkeutta. Louhinta suoritetaan räjäyttämällä kalliota vedenalaisilla erikoisräjähteillä, jotka upotetaan kalliioon tehtyihin porausreikiin.

Perinpohjaista ammattitaitoa sukeltamiseen tarjoaa Divecon Oy Turussa ja Helsingissä. Ota yhteyttä.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME: